Vergaderen, maar dan anders

In het hotel hebben we ook de mogelijkheid om workshops, vergaderingen e.d. te houden. Een leuk idee om dit eens elders te doen ipv op de gebruikelijke plekken.....

Na een nacht in een van onze gezellige kamers begint u 's ochtends de dag met een goed ontbijt waarna u een tijd aan het werk gaat. Als break kunt u een heerlijke cappuccino met een stukje van onze inmiddels beroemde eigen gemaakte appeltaart of chocoladetaart gebruiken in ons restaurant of op ons terras. Na weer een tijdje werken serveren we een lekkere lunch in ons restaurant de Worsteltent. Als onderbreking in de middag kunt u een fiets mee nemen om even lekker uit te waaien en te genieten van de mooie omgeving. En 's avonds geniet u van een heerlijk diner en kunt u als afsluiting van de dag nog even het bos in of het strand op voor een wandeling.

We hebben geen standaard voorstellen klaar liggen waardoor er alle ruimte is om een persoonlijke draai te geven aan deze workshops of vergaderingen. Bijvoorbeeld als onderbreking een middag schilderen of op bezoek bij een Texels jutter, een workshop schilderen op juthout of blokarten en/of powerkiten op het strand, fietsen met een fotohike.... Veel is mogelijk en we denken graag met u mee!

Site gemaakt door WEBJONGENS