Welkom bij

Restaurant de Worsteltent

In een 300 jaar oude boerderij vindt u ons gerenommeerde restaurant "De Worsteltent", een plek waar jong en oud zich al snel thuis voelen. In onze heerlijke tuin zit u op een origineel grasterras en kunt u al vroeg in het voorjaar genieten van het zonnetje, wat wij op Texel vaak hebben. Aan de rand van het bos zorgen de bomen voor veel beschutting tegen de wind, dus in het luwtje kunt u al snel genieten van een heerlijke caffè latte met een lekker stukje eigen gemaakte chocolade- of appeltaart.

U kunt als gast genieten in ons a la carte restaurant. We hebben een ruime keuze aan gerechten die we bereiden met een knipoog naar het mediterrane en ook is er een wisselend maandmenu voor een mooie prijs. Al vanaf 12.00 uur kunt u heerlijke broodjes bestellen of een lekkere frisse salade. Graag nodigen we u uit om een blik te werpen op onze menukaart. Ook voor de kleintjes hebben we lekkere dingen, want natuurlijk zijn de jongste gasten niet alleen welkom in het hotel, maar zeker ook in ons restaurant, waar we een speelhoek hebben en een grote speeltuin buiten.

In de zomermaanden hebben we elke zondagmiddag om 14.00 uur gratis livemuziek. De agenda hiervoor vindt u op deze website. Het eerste optreden gaat met Pinksteren weer van start! Op zondagmiddag in het laatste weekend van september kunt u bij ons de Texelse Halve Marathon aan ons terras voorbij zien komen en de deelnemers een hart onder de riem steken door ze flink aan te moedigen. Wilt u iets vieren, groot of klein, verjaardag of bruiloft, ook hierin hebben we al 24 jaar ervaring en bespreken we graag met u de wensen en mogelijkheden.

We hopen u een keer bij ons te mogen verwelkomen! Alfons, Wenny & het team.

Openingstijden

Woensdag t/m zondag zijn wij vanaf 12.00 uur geopend. 

Tweede Pinksterdag (maandag) zijn wij ook vanaf 12.00 uur geopend.

Dinsdag gesloten. 

 

 Klik hier voor een grote weergave van onze virtuele tour!

 

facebook icon tripadvisor icon
Site gemaakt door OnlineTexel