Kamers

Er liggen 10 kamers op de begane grond die ieder een eigen terrasje hebben. Op de eerste verdieping liggen de andere 4, tevens grotere kamers.

Op alle kamers kunnen campingbedjes geplaatst worden voor de jongste telgen onder onze gasten. Terwijl deze heerlijk slapen kunt u lekker eten op steenworp afstand in ons restaurant de Worsteltent en toch uw kindje in de gaten houden dmv een babyfoon.

Ons sfeervolle hotel de 14 Sterren en restaurant De Worsteltent liggen centraal op het eiland Texel in de prachtige natuurlijke omgeving van "Nationaal Park de Duinen van Texel". 's Ochtends word je gewekt door de koeien of schapen die op het weiland staan, grenzend aan het hotel. Het hotel ligt landelijk aan de rand van het bos, met daarachter het strand en de zee. Je kunt dus na het ontbijt gelijk het bos in om de zuivere lucht op te snuiven. De kamers zijn voorzien van heerlijke bedden en de badkamers beschikken over een moderne ruime douche en sommigen ook met een bad. Ook is er gratis draadloos internet beschikbaar. Bij het hotel zijn fietsen beschikbaar. Er zijn wandel- en fiets routes voor wie van de prachtige natuur op Texel wil genieten. Voor wie wil winkelen ligt op 3 kilometer afstand het hoofddorp van het eiland, Den Burg.

Site gemaakt door WEBJONGENS