Arrangementen

Vroeg voorjaar arrangement 2018

 

Lekker uitrusten en opladen maar vooral genieten van de voorjaarszon met uitzicht op een weiland met lammetjes.... Bij ons kan dat!

Op de aankomstdag serveren we u 's avonds een selectie met diverse lekkere tapas van Texel en ver daarbuiten. Na een heerlijke nacht in een gezellige tuinkamer, serveren wij u 's ochtends een uitgebreid ontbijt op uw kamer of terras. Op 2e avond bereiden we speciaal voor u een heerlijk 3-gangen menu zodat u culinair kunt genieten in ons knusse restaurant of ons mooie grasterras. 

Het enige wat u hoeft te doen is de fiets die voor u klaar staat mee te nemen en te genieten van de lammetjes, frisse blaadjes en bloemetjes die u onderweg tegenkomt. Heerlijk toch? Of geniet van een luie dag op uw kamer met een heerlijk boek. Niets moet, (bijna) alles kan.... Das pas genieten of niet?

4 dagen, 3 nachten: Vanaf 420,- per tuinkamer. Grotere kamers voor meer dan 2 personen zijn op aanvraag. U kunt voor alle dagen boeken op basis van beschikbaarheid, met uitzondering van de vakantie- en feestdagen. Dit arrangement is te boeken voor de maanden maart, april en mei.

Site gemaakt door WEBJONGENS