IDYLLISCHE LOCATIE

‘s Ochtends wordt u gewekt door de koeien of schapen die op het weiland staan, grenzend aan het hotel. Het hotel ligt landelijk aan de rand van het bos, met daarachter het strand en de zee. U kunt dus na het ontbijt gelijk het bos in om de zuivere lucht op te snuiven. Bij het hotel zijn fietsen beschikbaar. Er zijn wandel- en fiets routes voor wie van de prachtige natuur op Texel wil genieten. Voor wie wil winkelen ligt op 3 kilometer afstand het hoofddorp van het eiland, Den Burg.

KAART & ROUTE NAAR HOTEL TEXEL

Wanneer u naar Texel komt, neemt u onze veerboot in Den Helder. U kunt vooraf een online boot ticket kopen via www.teso.nl. Gaat u te voet, met de fiets/brommer of eigen vervoer? De keuze is aan u. Mocht u gebruik maken van het openbaar vervoer, raden wij u aan tijdig een Texelhopper te boeken. Naar alle andere bestemmingen op Texel kunt u gebruikmaken van de kleine Texelhopperbussen. Deze rijden tussen de 130 haltepalen. De kleine busjes moet u minimaal een uur voor vertrek van het busje reserveren. U kunt het beste uitstappen bij halte 148.

DE BOOT

De dubbeldeks veerboot naar Texel vertrekt minimaal eenmaal per uur vanuit Den Helder; amper 80 km ten noorden van Amsterdam. De boottocht duurt slechts 20 minuten. Plaatsreservering voor de overtocht met de boot is niet mogelijk en ook niet nodig, maar u kunt wel van tevoren een e-ticket kopen. Bij verwachte grote drukte wordt door de inzet van een extra boot elk halfuur gevaren.

MET DE AUTO

Binnenkort beschikbaar

PARKEREN

Binnenkort beschikbaar

MET HET OPENBAAR VERVOER

Mocht u gebruik maken van het openbaar vervoer, raden wij u aan tijdig een Texelhopper te boeken. Naar alle andere bestemmingen op Texel kunt u gebruikmaken van de kleine Texelhopperbussen. Deze rijden tussen de 130 haltepalen. De kleine busjes moet u minimaal een uur voor vertrek van het busje reserveren. U kunt het beste uitstappen bij halte 148.

X