Arrangementen

NAZOMER ARRANGEMENT

Lekker genieten van de na-zomer met uitzicht op een weiland met grazende koeien.... Bij ons kan dat!

Na een heerlijke nacht in een gezellige tuinkamer, serveren wij u een heerlijk ontbijt. 's Avonds bereiden we speciaal voor u een verrassend 3-gangen menu en kunt u culinair genieten in ons knusse restaurant.

Overdag lekker relaxt het eiland verkennen op een van de fietsen die we ter beschikking stellen of lekker lopend het aangrenzende bos in wandelen.... Of met de auto een ander stuk van het eiland bezoeken.... Heerlijk toch?
Of geniet van een luie dag op uw kamer met een heerlijk boek. Niets moet, (bijna) alles kan.... Das pas genieten of niet?

4 dagen, 3 nachten inclusief elke dag: Luxe ontbijt op de kamer, de eerste dag 3-gangen maandmenu in ons restaurant, fietsen en een plattegrond, vanaf 190,- p.p. Grotere kamers voor meerdere personen zijn op aanvraag. U kunt voor alle dagen boeken op basis van beschikbaarheid. Dit arrangement is te boeken vanaf de 2e week september, oktober tot en met de 1e week november.

Kerst en Oud en Nieuw: 4 dagen en 3 nachten lekker relaxen met zijn 2-en of met de hele familie. Er staat een lekker flesje wijn op u te wachten. U kunt lekker komen genieten in ons restaurant en u hoeft geen voorbereidingen te treffen voor grote of kleine diners, want dat doen wij voor u! √Čn wij serveren u elke dag het ontbijt op de kamer. U kunt al boeken vanaf 190,- p.p. Grotere kamers voor meerdere personen zijn op aanvraag. U kunt voor alle dagen boeken op basis van beschikbaarheid. 

Site gemaakt door WEBJONGENS